Wie zijn wij

Beauty and Beans is een unieke plek waar verschillende zelfstandige professionals met elk hun eigen specialiteit samenkomen. Het is een verzamelplaats van getalenteerde zzp'ers die hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en diensten aanbieden. Deze samenwerking zorgt voor een hoog niveau van kwaliteit en expertise in elke behandeling die wordt aangeboden.

Wat Beauty and Beans echt onderscheidt, is de toewijding van de professionals om voortdurend te blijven groeien en zich te verbeteren. We nemen regelmatig deel aan trainingen en bijscholingsprogramma's om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsindustrie.

De sfeer bij Beauty and Beans is fijn. De focus van de salon is gericht op het bieden van een unieke en hoogwaardige ervaring aan elke klant. Door de diversiteit aan professionals onder één dak kunnen klanten genieten van een breed scala aan behandelingen, variërend van permanente make-up, knipbehandelingen, tot manicures/pedicures en meer.

 

Eigenaresse

Laura

Mijn naam is Laura, eigenaresse van Beauty & Beans. Na jaren veel ervaring op gedaan te hebben als make-up artist en hairartist, opende ik 3 jaar geleden mijn eigen beautysalon. Beauty & Beans is een all-in beauty concept. Een team van young professionals met ieder zijn eigen specialiteit. Bij Beauty & Beans kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen. Wij staan voor kwaliteit, laagdrempeligheid en gezelligheid. Bij ons kun heerlijk ontspannen een lekker koffietje drinken, en om beauty advies vragen.

Beauty & Beans wilt zo milieuvriendelijk en zo duurzaam mogelijk werken. Wij willen niet alleen de mensen een beetje mooier maken, maar ook de wereld.

Wij bij Beauty & Beans houden als échte professional ons vak goed bij, volgen regelmatig trainingen en bijscholingen en willen steeds beter worden. De norm is om minimaal 2 keer per jaar een bijscholingscursus te volgen.

 

Jenny

Mijn naam is Jenny Valkering en vanaf maart 2021 versterk ik het team van Beauty and Beans. Na 13 jaar kapperservaring in verschillende salons te hebben opgedaan, besloot ik dat het tijd was om voor mijzelf te beginnen. Haar en make-up zijn mijn passie! Het allerleukste van mijn vak als haarstylist en visagist is de creativiteit die ik bij haar en make-up kan toepassen. Ik geniet ervan om mensen te adviseren en zij met de perfecte coupe en kleur de salon verlaten. Beauty and Beans is een van de duurzaamste beautysalons in Alkmaar, en daarom werk ik ik met de producten van Kevin.Murphy die daar perfect op aansluiten. De producten zijn eco-friendly, cruelty free, parabeen en sulfaat free. Je bent bij mij aan het goede adres voor advies, een mooie kleur & knipbehandeling, bruidskapsel & make-up of gewoon even een ontspan moment voor jezelf.

Ik zie je graag in de salon!

 

Dewy

Mijn naam is Dewy. Ik ben 31 jaar en moeder van 2 zoons Fells en Ivén. Getrouwd met Micha. Ik heb nooit echt goed geweten wat ik graag wilde. Van Politie naar eigen onderneming in de fashion en nu uiteindelijk terecht komen in de beautybranche. Tijdens mijn eerste zwangerschap 2018 wist ik ineens wat ik wilde. Ik wil mensen nog mooier maken dan ze al zijn. Ik ben verschillende cursussen gaan volgen en heb me verdiept in de behandelingen van wenkbrauwen.

  • Cursus Lash Extend. 
  • Masterclass Browbar Almere
  • Cursus Browtastic
  • Cursus Phibrows 
  • Masterclass Dutch Art Avenue
  • Masterclass MP Brows

Ik help je graag in de prachtige salon van Beauty and Beans te Alkmaar waar ik tegenwoordig gevestigd ben als ZZP’er.

 

Aisha

Mijn naam is Aisha, ik ben moeder van 2 kanjers van zoons. Vrouw van de allerliefste man en niet geheel onbelangrijk ben ik ook nagelstyliste. Na 20 jaar met heel veel plezier in een salon in Bergen te hebben gewerkt werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Als klein meisje was ik al ontzettend geïnteresseerd in mooie nagels. Ik ging wel eens met mijn moeder mee als die haar nagels liet doen en wat vond ik dat fantastisch om naar te kijken. Op de basisschool kleurde ik mijn nagels al in met stift en/of typex, en mijn slaapkamer rook standaard naar nagellak. Niemand keek er dan ook raar van op dat ik er na de middelbare school voor koos om een opleiding nagelstyling te doen.Na deze opleiding ben ik eigenlijk gelijk aan het werk gegaan en heb dus heel wat ervaring opgedaan in al die jaren. Ik doe eigenlijk alles op het gebied van nagels maar waar op het moment het meest voor gekozen word is de Biab treatment. Dit is een hele fijne gel waarbij de natuurlijke nagels gevoed worden. Ik breng de laag op de nagels aan waardoor ze mooi stevig zijn. Deze behandeling is perfect voor mensen die nagels bijten, de nagelplaat word weer langer en de nagelriemen zien er na elke behandeling gezonder uit! 

 

Juana

Sinds januari maak ik deel uit van het Beauty & Beans team. Na jaren in het zakenleven besloot ik een nieuwe weg in te slaan. In februari 2021 opende ik vol trots mijn eigen beautysalon aan huis, waar ik met liefde werkte aan wimpers, wenkbrauwen, waxen en later ook nagels. Hoewel ik altijd met plezier in mijn salon heb gewerkt, heb ik recentelijk mijn ware passie ontdekt: Laserontharing! Een nieuw hoofdstuk waar ik enthousiast naar uitkijk.

Als ouder begrijp ik de impact van overmatige haargroei. Mijn dochter had er ook last van, wat me inspireerde om onze permanente laserontharing met de DIODE ICE LASER aan te bieden. Laten we samen werken aan het achterlaten van zorgen over haargroei en het omarmen van een haarvrije huid.

Naast mijn salon in Alkmaar, blijf ik ook actief in Beverwijk, waar ik al geruime tijd met passie laserbehandelingen uitvoer en veel klanten blij heb kunnen maken.

Ik ben Chantal Oostindiën en ik ben 32 jaar oud.
Als hobby heb ik altijd mijn eigen nagels gedaan, waardoor ik ontdekte dat dit mijn passie is: het verzorgen van nagels! Toen anderen zagen wat ik kon, begonnen ze mij te vragen of ik ook hun nagels wilde doen.
Natuurlijk wilde ik dat! Vooral tijdens de Corona-pandemie begon ik steeds meer te experimenteren en te oefenen. Ik heb mezelf heel wat nieuwe dingen aangeleerd en nieuwe technieken uitgeprobeerd.

De afgelopen 3 jaar heb ik met veel liefde en passie gewerkt in een beauty-salon.
Twee jaar geleden ben ik begonnen als nagelstyliste bij Diamondglos, waar ik altijd met plezier heb gewerkt en waar ik veel ervaring heb opgedaan.

Na twee geweldige jaren en hard werken, heb ik besloten om een nieuwe stap te zetten in mijn leven. Ik ga voor mezelf beginnen! Een droom die uitkomt!