Wenkbrauwbehandelingen

Je wenkbrauwen zijn een erg belangrijk onderdeel van je gezicht. Sterke wenkbrauwen geven je zelfvertrouwen. Je wenkbrauwen geven een reflectie van wie je bent. Ze geven je gezicht karakter en zijn eigenlijk het lijstje van jouw gezicht. 

Wanneer wenkbrauwen een verkeerde vorm krijgen, kan dit vreemd overkomen. Als je bijvoorbeeld bijna geen wenkbrauwen hebt, of als er teveel ruimte tussen je wenkbrauwen zit, zie je er verrast en bang uit… Dit wil je natuurlijk niet uitstralen tijdens een sollicitatiegesprek of date!

Wat is het verschil tussen henna en gewone verf?

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 4 weken zichtbaar.

Henna verf is een pasta die op de wenkbrauw geduwd wordt. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes opgevuld worden.  De wenkbrauwenlijken voller en hoef je niet zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakke en volle wenkbrauwen.Het effect van hennabrows blijft 4-6 weken zichtbaar. Waarvan 1-2 weken op de huid.

Hybride wenkbrauwen

Hybrid Brows is de allernieuwste wenkbrauwbehandeling, die het dichtst in lijn ligt met Henna Brows. Niet alleen je wenkbrauwhaartjes worden geverfd, maar ook de huid daaronder. Het verschil met henna is dat hybride wenkbrauwverf vaak duidelijker en langer op de huid blijft zitten. Deze behandeling is daarom ideaal als je hele strakke uitgesproken brows met tattoo effect wenst, of als je gaatjes in je wenkbrauwen op wil vullen.

We beschikken over diverse kleuren hybride wenkbrauwverf, en maken voor jou de mooiste combinatie. De verf kan door middel van diverse technieken worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat (bijvoorbeeld de ombré brows techniek).

Hybride wenkbrauwverf zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen. Het is zo mild dat het ook in combinatie met Brow Lamination toegepast kan worden (met henna kan dit niet). Het is uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. 

Inhoud behandeling:

  • Reinigen wenkbrauwen
  • Analyse vorm gezicht en wenkbrauwen & browmapping
  • Meten en tekenen van de vorm (browmapping)
  • Verven met hybride wenkbrauwverf
  • Waxen / tweezen / trimmen
  • Nazorg en advies

 

Shape & tekenen

Wij shapen doormiddel van speciale meetpunten afgetekend in jouw gezicht. Op deze manier weten de perfecte a vorm voor jouw wenkbrauwen, die past bij de vorm van jouw gezicht. Eerst meten wij de hoeken, vervolgens tekenen wij met een potlood de lijnen af. Als je jouw wenkbrauwen (bij)tekent, raden wij aan met je gebruikelijke wenkbrauw make-up naar de afspraak te komen. 

Knippen, epileren & waxen

Te lange haartjes knippen we de wenkbrauw alvast in model. Wenkbrauwen worden strakker, omdat er geen uitstekende haartjes boven de wenkbrauwen uitkomen. Met een pincet epileren we de kleinste en resterende haartjes. Voor de perfecte wenkbrauwen! Met een milde wax die alleen aan de haartjes hecht, verwijderen we de (dons)haartjes. Wij gebruiken een hars welke geschikt is voor de gevoelige huid.

Verven & finishing touch

Door zelfs de kleinste en lichtste haartjes te verven lijkt de wenkbrauw voller, Er komen dus opeens nieuwe haartjes tevoorschijn, YESSS!

Last but not least, finishen we de wenkbrauwen met speciale wenkbrauw make-up.