Jenny Valkering

Jenny Valkering versterkt vanaf maart 2021 het team van Beauty and Beans. Na 13 jaar kapperservaring in verschillende salons te hebben opgedaan, besloot zij dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen. Haar en make-up zijn haar passie! Het allerleukst vindt zij de creativiteit die zij bij haar en make-up kan toepassen. “Ik geniet ervan om mensen te adviseren, en wanneer klanten met de perfecte coupe en kleur de salon verlaten. Je bent bij haar aan het goede adres voor advies, een mooie kleur & knipbehandeling, bruidskapsel & make-up of gewoon even een ontspan moment voor jezelf.

Kom gezellig langs en geniet samen met een lekkere kop koffie van een heerlijke behandeling!

Adviesgesprek

In de salon kun je terecht voor een totale kappersbeleving. Jenny neemt de tijd om met jou al je wensen goed door te spreken. Ze geeft advies over kleur, coupe & producten.

Ook kan er vooraf gekozen worden voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo weet jij zeker dat je tevreden de deur uit gaat!

Jenny’s specialisaties zijn; Knippen, kleuringen & highlight technieken. (Oa; folilyage, Balayage, Ombre kleuringen)

Na een relaxte wasmassage knipt en styled zij het haar voor de perfecte finishing touch!

Bruidskapsel & visagie

Naast kapster is zij ook visagiste en voor jouw trouwdag kan je bij Jenny terecht voor het mooiste bruidskapsel & trouwmake-up.

Kevin Murphy

Beauty and Beans is een van de duurzaamste beautysalons in Alkmaar, en daarom werkt Jenny met de producten van Kevin.Murphy. De producten zijn eco-friendly, cruelty free, parabeen en sulfaat free.

K18

Herstel met K18 beschadigd haar of voorkom beschadigingen van het haar bij blondering, kleuringen of schade door hittetools. Het gebruik van K18 geeft geen tijdelijk effect. Het is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratineketens opnieuw te verbinden en aan te vullen die verbroken waren door onder andere blonderingen, kleuringen en beschadigingen door styling methodes. Het resultaat is zacht, glad, sterk haar met veerkracht dat aanvoelt als nieuw!