Altijd al mooie nagels willen hebben? Dan ben je bij Beauty & Beans aan het juiste adres! Aisha en Chantal zijn een gediplomeerde All-Round Nagelstylistes en werkt met professionele producten.

MATERIALEN

Laat uw nagels stralen door middel van acryl- en gelnagels, kom langs voor een BIAB behandeling of verwen jezelf met een heerlijke rustgevende manicure.

BIAB - builder in a bottle

Wat is BIAB?

BIAB, afgekort voor Builder In A Bottle, zit tussen shellac en acrylnagels. Het is dikker dan shellac, maar dunner dan acryl, en biedt een stevige versteviging zonder je eigen nagels te beschadigen. Een groot voordeel is dat je het gemakkelijk kunt verwijderen door de bovenste laag voorzichtig te vijlen.

 

De voordelen van BIAB

Met BIAB kun je genieten van gezonde, sterke en langdurige nagels die niet snel zullen scheuren. Het mooie is dat je geen aparte basis- of primerlaag nodig hebt, omdat deze al in de gel zijn verwerkt. Bovendien bevat de gel voedingsstoffen die je natuurlijke nagels versterken, waardoor ze na verloop van tijd aanzienlijk sterker worden.

 

Verschil tussen BIAB, Acryl en Shellac

Acrylnagels zijn dik en stevig, maar kunnen je natuurlijke nagels beschadigen en moeten vaak worden verwijderd door vijlen. Shellac is flexibeler en dunner, maar blijft soms niet zo lang zitten als gewenst.

 

Laat je nagels schitteren

Met BIAB nagels geniet je niet alleen van een prachtige glans, maar blijft de kleur ook lang mooi en verkleurt niet. De versteviging blijft langdurig intact en kan indien nodig worden bijgewerkt. BIAB blijft meestal perfect zitten gedurende 3-4 weken. Je kunt ervoor kiezen om ze professioneel te laten verwijderen of zelf thuis met een soak-off kit.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen, zelfs als je korte, dunne, en flexibele nagels hebt die extra versteviging nodig hebben.