Piercen

Aisha is onze gediplomeerde piercer met een GGD-keuring.

Ze is gespecialiseerd in het veilig en hygiënisch aanbrengen van piercings. Haar prioriteit is om ervoor te zorgen dat haar klanten een comfortabele en professionele ervaring hebben wanneer ze een piercing laten zetten. Ze kijkt ernaar uit om je te verwelkomen in haar studio en je te helpen bij het zetten van je nieuwe piercing!

Er zijn verschillende soorten materialen die worden gebruikt voor piercings, waaronder titanium, chirurgisch staal, acryl, bioplast en goud. Aisha gebruikt alleen titanium om verschillende redenen.

 

1. Allergische reacties: Titanium is een hypoallergeen materiaal, wat betekent dat het minder waarschijnlijk is om allergische reacties te veroorzaken in vergelijking met materialen zoals chirurgisch staal en acryl.

 

2. Duurzaamheid: Titanium is extreem duurzaam en roestbestendig, wat betekent dat het minder snel zal corroderen of beschadigd zal raken dan andere materialen zoals chirurgisch staal en goud.

 

3. Gewicht: Titanium is lichter van gewicht dan bijvoorbeeld goud, wat het comfortabeler kan maken om te dragen, vooral voor piercings die nog aan het genezen zijn.

 

4. Kleur: Titanium heeft een natuurlijke zilvergrijze kleur, maar kan ook goudkleurig gemaakt worden door een PVD coating terwijl andere materialen zoals goud en bioplast in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

 

Het belangrijkste verschil tussen een titanium piercing en piercings gemaakt van andere materialen is dus de hypoallergene eigenschappen, duurzaamheid, lichtheid en kleuropties die titanium biedt. Het is altijd belangrijk om bij het kiezen van een piercingmateriaal rekening te houden met allergieën, genezingsprocessen en persoonlijke voorkeuren.

 

Er zijn veel verschillende soorten piercings die je bij mij kunt laten zetten, zoals:

 

1. Oorlel piercings

2. Helix piercings

3. Tragus piercings

4. Rook piercings

5. Daith piercings

6. Neus piercings

7. Lip piercings

8. Tong piercings

9. Navel piercings

10. Wenkbrauw piercings

11. Tepel piercings

 

Het is belangrijk om je piercing goed te verzorgen om infecties en ontstekingen te voorkomen. 90% van de piercings die ontstoken raken komen door het niet goed opvolgen van het advies wat is gegeven. Ga niet zelf dokteren, maar volg het advies op, en verwissel vooral niet te snel van piercing, maar wacht totdat deze volledig genezen is. Dit duurt vaak meerdere maanden, dus heb geduld!