BRUIDSKAPSEL, BRUIDSMAKE-UP EN MÉÉR...

Op de mooiste dag van jouw leven sta je in het middelpunt van de belangstelling. Als vrouw wil je dan natuurlijk vol zelfvertrouwen stralen op JULLIE bruiloft! Het haar perfect gestyled, make-up mooi gedaan en alles uiteraard afgestemd op jou als persoon. Wij kunnen je helpen bij een complete look en ook nog een adviserende rol vervullen wat betreft de juiste accessoires en sieraden die bij uw jurk, kapsel en make-up zullen passen. Zo is het plaatje helemaal compleet en kan je onbezorgd genieten op jullie speciale dag. Een perfecte bruidslook begint dus hier!

 

Wil jij ons portfolio zien? Bekijk dan onze instagram!

 

MOODBOARD

Het is belangrijk dat je iets kiest, wat dicht bij jezelf staat, maar dan wel net ietsjes meer. Wij adviseren vaak om een moodboard maken met bruidkapsels en make-up die je mooi vindt. Zodat wij precies weten wat je wilt. Natuurlijk kan je bij ons terecht voor enkele tips. Van een extremere look met een smokey eye tot een lichtere make-uplook met mooie nudetinten. Hetzelfde geldt voor het bruidskapsel. Kies iets dat bij je past en probeer voor de grote dag een aantal dingen uit. Niets is vervelender dan lastminute stress, omdat je toch niet tevreden bent met jouw kapsel of make-up.

Brochure 2023 Compressed
PDF – 3,4 MB 177 downloads

PROEFSESSIE

We beginnen altijd met een afspraak voor een proefsessie, op die manier kunnen wij inventariseren wat je wensen zijn en kunnen we samen bespreken wat de aanpak wordt. De afspraak voor een proefsessie plan ik meestal zo’n 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum (dit kan eventueel ook eerder). Wij komen op locatie, zo kun je in jouw eigen huis op je gemak genieten van de haar- en make-up sessie.

Bridal Checklist
PDF – 203,8 KB 154 downloads

STIJLKAART & FOTO'S

Tijdens de proefsessie zullen wij met alle aandacht luisteren naar jou wensen. Er is ruimte om te experimenteren. De proefsessie duurt ongeveer 3 uur. Als de aangebrachte proefmake-up en proefkapsel naar je zin is, leggen wij deze vast op een stijlkaart en maken we foto’s.

TROUWDAG

Op de trouwdag komen wij naar de door jou gewenste locatie en op afgesproken tijdstip. Voor het verzorgen van de bruidsmake-up en het kapsel moet je op de trouwdag zeker 2 uur rekenen, eigenlijk een beetje afhankelijk van jouw wensen. Wij zullen op jouw trouwdag de stijlkaart meebrengen om ervoor te zorgen dat de make-up en het kapsel er op de trouwdag er zo uitziet als wij samen tijdens de proefsessie hebben afgesproken. De bruidsmake-up en het bruidskapsel moeten niet alleen de hele dag goed blijven zitten, maar moeten ook mooi zijn met close-up, film en fotografie. Wij maken gebruik van professionele producten (MAC, Make-up-studio, Ben Nye, Urban Decay). Dit garandeert een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de aangebrachte make-up!

GROOMIG BRUIDEGOM
Als bruid wil je er op je allermooist uitzien, maar als bruidegom zeker ook! Bij een ‘grooming’ wordt de huid zorgvuldig gereinigd en eventuele onzuiverheden worden weggewerkt. Dit alles zonder dat er zichtbaar make-up is aangebracht en de man er super goed uitziet!

BRUILOFTS GASTEN
Op je trouwdag is het ook mogelijk om de make-up en/of het kapsel van bruiloftsgasten te laten verzorgen!

KENNIS

Wij bij Beauty & Beans houden als échte professional ons vak goed bij, volgen regelmatig trainingen en bijscholingen en willen steeds beter worden. De norm is om minimaal 2 keer per jaar een bijscholingscursus te volgen.