Transformational Cuppen

Transformational cupping is een combinatie van Cupping, voeding en detoxen. We gaan letterlijk en figuurlijk lagen van jou aftrekken. Alles wordt in beweging gebracht. De tool is de cup omdat we hiermee de huid vacuüm trekken en oppervlakkige en ook de diepere verklevingen die daaronder zitten lostrekken zodat het lichaam week kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen, afvalstoffen en verklevingen schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed. Alle nodige ballast kan nu afgevoerd worden.
Let op: dit is geen reguliere cupping.  We gaan letterlijk en figuurlijk lagen van jou aftrekken, zowel mentaal als fysiek.

Na de behandeling kan je het volgende ervaren
- het gaat opzwellen en je kan vocht vast gaan houden. 2 tot 10 dagen.
- jezelf ‘blehhhh’ of moe voelen net na de behandeling (ook de dagen erna).
- suffig en/of emotioneel zijn 1 tot 2 dagen na de behandeling.
- alles wat pijn doet met de behandeling zijn afvalstoffen, verklevingen en ontstekingen.
- oude emoties of patronen kunnen nog even omhoog komen (ook dromen)

Welke positieve effecten kun je na de behandeling ervaren
- verlichting of zelfs volledig verdwijnen van nek, schouders en rugpijn, zware benen, pijnlijke ledematen, huidklachten.
- soepeler  bewegen
- je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelen
- trauma’s en oude pijnen komen eruit
- je gaat er jonger uitzien (cellulitis wordt minder of verdwijnen)
- de organen werken beter

Sportmassage

Sportmassage is een massage die vooral gericht is op het herstel van het lichaam na een sportprestatie. Om deze reden is een sportmassage gericht op het afvoeren van afvalstoffen. Het verbeterd spierherstel waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller weer actief kan worden.

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zien juist dat wordt verholpen. Overigens houd ik je in de gaten dat het niet te intens wordt.

Een sportmassage, 1x per 3 a 4 weken, voor beginnende sporters kan er al voor zorgen dat de kans op blessures drastisch daalt. Daarbij kun je dus lekker blijven sporten en voel je je ontspannen en vrij.

De sportmassage is er in de varianten van 30 tot 60 minuten. Bij de variant van 30 minuten heeft u de keuze uit rug, nek en schouders of alleen de benen (voor/achterkant). Bij de variant van 60 minuten zullen de rug, nek en schouders en benen gemasseerd worden. Vooraf worden de wensen en behoeften besproken.

Ontspanningsmassages

De ontspanningsmassage, ook wel een klassieke massage genoemd, is de meest bekende massage. Een massage met lichte (strijk)bewegingen waarbij lichaam en geest tot rust komen.

Een ontspanningsmassage heeft als doel dat het ontspannend is, gewoon puur genieten. Naast dat de ontspanningsmassage een ontspannen gevoel geeft brengt brengt het ook lichaam en geest in balans. Een massage kan een positief effect hebben bij gezondheidsklachten zoals: (chronische) pijn, stijve en pijnlijke spieren, nek- en schouderklachten, hoofdpijn en migraine.

Naast dat een ontspanningsmassage een positief effect kan hebben bij gezondheidsklachten heeft het nog meer voordelen. Het kan ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, stress vermindert, verbetering van de afvoer van je afvalstoffen en verbetering van je bloedcirculatie en imuum systeem.
Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed werken voor het behoud van een goede gezondheid.

De ontspanningsmassage is er in de varianten van 30 tot 60 minuten. Bij de variant van 30 minuten zal alleen de achterkant van het lichaam gemasseerd worden (rug, nek en schouders). Bij de variant van 60 min wordt het gehele lichaam gemasseerd.

Hotstone massage

Hotstone massage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van gladde, platte, verwarmde basaltstenen. Basaltstenen zijn een soort vulkanisch gesteente dat rijk is aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen de stenen warmte goed vasthouden. Hotstone massage heeft een ontgiftende en ontspannende werking door een combinatie van warmte, druk van de stenen en druk door manuele massage.

Deze massage is goed bij onder meer spierpijnen, -verstuikingen en spanningen, een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten, artritis, reuma, fibormyalgie, veel menstruatieproblemen en, door zijn ontspannende werking, bij stress.

Een hotstone massage is een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen heeft een heerlijk ontspannend effect op vermoeide en pijnlijke spieren.